Huur een verblijf op de zeedijk aan de Belgische Kust

Met een beetje trots willen wij u laten kennis maken met onze coole studio “Speedy Gonzales” op de zeedijk in Zeebrugge!

De inrichting is uniek, praktisch en gezellig. Het gebouw Résidence Palace is een beschermd monument.

Onze studio is een uniek plekje aan de Belgische Kust in Résidence Palace te Zeebrugge.
De “top notch” studio werd doordacht ingericht en bestaat uit een open woon-, leef- en slaapruimte met prachtig zicht op strand en zee.

De totaal ingerichte leefkeuken is uitgerust met kwaliteitsvolle toestellen en een supergezellige eetplaats met bergruimte. Er is een cosy zitplaats en slaapruimte tot 5 personen. Piekfijne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Praktisch, smaakvol en geïnspireerd op het interieur van een boot.

De flat maakt deel uit van het royaal en historisch gebouw de Palace vlakbij buurtwinkeltje, resto’s en kite surfclub ICARIUS. Op het strand is er een speeltuin voor de kleinsten en een strandbars voor de groteren.

Het station en de tram is op 200m. Je bent er op wandelafstand van Zeebrugge haven (voor heerlijke verse vis), Blankenberge (shopping en animo) en op 12 minuten fietsen van Knokke voor al uw luxe shopping 😉. In de fietsberging zijn 2 nieuwe fietsen aanwezig. Bovendien parkeer je in Zeebrugge de wagen gratis!

Ken je iemand of wil je er zelf eens tussen uit voor een korte of langere break, aarzel niet dit door te sturen of ons te contacteren.

Heb je nog andere specifieke vragen, aarzel niet om te mailen griet@speedygonzales.be of te bellen 0476 55 55 65.
Een appartement met alle comfort voor 5 personen op de zeedijk aan de Belgische kust te Zeebrugge.
homephone