Ligging

Résidence Palace
Baron de Maerelaan 2, 8380 Zeebrugge

In de omgeving

Op het strand hebt u een speelplein voor de kids, strandbars en er is de hippe kite surfclub Icarius waar het altijd leuk vertoeven is.

Het strand van Zeebrugge is ervoor gekend om heel ruim te zijn, waar je mooie wandelingen kunt maken of op het gemak aan het strand kunt liggen.

Er is een winkeltje in de buurt. Er zijn heel wat restaurantjes dichtbij, La gare (in het gebouw), Ambrosius, Amuzee, Alberta, ’t Werftje (favoriet van Goossens), The blue lobster en rooftopreastaurant Njord. Om sterren te eten kan je naar Knokke.

Tussen Zeebrugge en Blankenberge heb je een aantal kilometers duinen waar je prachtige wandelingen kunt maken. De joggers lopen hier tot aan de haven van Zeebrugge en terug of richting Blankenberge.

Om uitstapjes te doen kan je vlakbij de trein, de tram, bus of wagen nemen en er staan 2 nieuwe fietsen in de kelder om de polders in te trekken naar Damme of Sluis.

Blankenberge, Knokke, Oostende en Brugge (het Venetië van het noorden) liggen allemaal rond Zeebrugge en zijn één voor één aanraders om eens te bezoeken.
Een appartement met alle comfort voor 5 personen op de zeedijk aan de Belgische kust te Zeebrugge.
homephone